Bergstands

 • Spicy TEArs (Chai)
  79,00 kr

  Spicy TEArs (Chai)

  ,
  79,00 kr

  Spicy TEArs (Chai)

  ,
  Spicy TEArs (Chai)Krydda din tillvaroSmak: En riktigt Het ChaiÄr det juveler eller en kopp te som får dig att fälla en tår? Eller kanske både och? Med spicy tears får du hela Sri Lankas kryddskåp i koppen. Låt dig förföras, utmanas och överraskas, hettan biter ifrån utan att bli obekväm. Tänk att det kan räcka med en kopp te fylld av kanel, söt kardemumma, het ingefära i kombination med kryddigt svart te för att krydda din tillvaro.Pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.TEArs kommer från sri lankas bördiga jord och skickliga hantverkare. Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön.Finest Quality. Organic. Two leaves and a bud.
  79,00 kr Quick view
 • Pain Tears TEArs (Lakrits och Pepparmint)
  79,00 kr

  Pain Tears TEArs (Lakrits och Pepparmint)

  ,
  79,00 kr

  Pain Tears TEArs (Lakrits och Pepparmint)

  ,
  Pain Tears TEArs (Lakrits och Pepparmint)Hård yta mjuk insidaSmak: Tuff Lakrits & PepparmintHjärta & smärta. Saknad & framtidstro. Den hårdaste ytan har ofta det mjukaste hjärtat. Alla har vi våra tears-moments. Med pain tears i koppen kan du alltid vara dig själv. Det här är motsatsernas blandning; örter möter whisky och tar en svängom med lakrits och pepparmint. I slutändan blir det som livet självt; sött, salt och spännande.Pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.TEArs kommer från sri lankas bördiga jord och skickliga hantverkare. Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön.Finest Quality. Organic.
  79,00 kr Quick view
 • Early Grey TEArs
  79,00 kr

  Early Grey TEArs

  ,
  79,00 kr

  Early Grey TEArs

  ,
  Early Grey TEArsSyrligt föryngrandeSmak: Silverglimmande Earl greyVad är det jag anar i tinningen? Är tåren som rinner nedför min kind fylld av glädje eller sorg. Tårar är mångbottnade, det är det som gör dem så spännande. Precis som smaken på vår variant av klassikern earl grey, där svärta från ceylon möter syra från Bergamott. Den välbalanserade blandningen passar utmärkt med en skvätt mjölk eller citron. Tillsammans blir det en föryngrande smak som gör gråa hår charmiga.Pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.TEArs kommer från sri lankas bördiga jord och skickliga hantverkare. Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön.Finest Quality. Organic. Two leaves and a bud.
  79,00 kr Quick view
 • Laughing TEArs (English Breakfast)
  79,00 kr

  Laughing TEArs (English Breakfast)

  ,
  79,00 kr

  Laughing TEArs (English Breakfast)

  ,
  Laughing TEArs (English Breakfast)Morning tea goes heavy metalSmak: Upplyftande English BreakfastDet här är en blandning för alla som är lite fulla i fan. Som ställer höga krav på sitt morgon-te men kan tänka sig att snabbt byta skepnad genom att hälla i en skvätt mjölk och få en rojalistisk klassiker i koppen. Kraftigt och intensivt svart te, som om morning tea goes heavy metal. Som en te-date mellan Margaret Thatcher och Ozzy Osbourne i en förort till Birmingham och för alla oss som någon gång skrattat så mycket att vi gråter.Pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.TEArs kommer från sri lankas bördiga jord och skickliga hantverkare. Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön.Finest Quality. Organic. Two leaves and a bud.
  79,00 kr Quick view
 • Winning TEArs
  79,00 kr

  Winning TEArs (Passionsfrukt)

  ,
  79,00 kr

  Winning TEArs (Passionsfrukt)

  ,

  Winning TEArs (Passionsfrukt)

  Segerns fruktiga sötmaSmak: Passionerade Frukter Med BettDet här är en blandning för alla som älskar segerns sötma. Alla vi som får lägga band på oss för att inte knyta näven efter en seger i fia med knuff. För dig som vill ha lite svart bett i ditt te men på samma gång uppskattar din fruktiga sida och njuter av toner av mogen passionsfrukt och apelsin. Sist men inte minst är det här ett te för alla oss som någon gång fällt en tår framför tv: när en guldmedalj bärgats eller gråtit av glädje när ett barn lär sig cykla.Pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.TEArs kommer från sri lankas bördiga jord och skickliga hantverkare. Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön.Finest Quality. Organic. Two leaves and a bud.
  79,00 kr Quick view
 • Crocodile TEArs (Grön Jasmin)
  79,00 kr

  Crocodile TEArs (Grön Jasmin)

  ,
  79,00 kr

  Crocodile TEArs (Grön Jasmin)

  ,

  Crocodile TEArs

  Krokodiltårar i en koppTaste: Lugnande Grön JasminKänner du hur lugnet sprider sig i kroppen? Hur det gröna teet försiktigt förklarar vad som är viktigt i livet. Krokodiltårar har de flesta föräldrar varit med om. Ibland är det gulligt, ibland bara irriterande. Vår blandning crocodile tears hjälper dig att klarsynt ta dig an den krokodilgråtande ynglingen på ett milt och balanserat sätt. Lika balanserat som den blommiga aromen som dominerar detta finsmakarte.Pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.TEArs kommer från sri lankas bördiga jord och skickliga hantverkare. Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön.Finest Quality. Organic. Two leaves and a bud.
  79,00 kr Quick view